Zobacz szczegóły
Wraz z wybraniem subskrypcji cyfrowej + papierowej otrzymujecie Państwo możliwość oglądania programu „Polska Do Rzeczy" oraz czytania na dorzeczy.pl dodatkowych artykułów naszych autorów: R. Ziemkiewicza („Subotnik Ziemkiewicza"), Piotra Gabryela („Siłą Rzeczy”), Piotra Goćka („Konserwa na weekend"), Małgorzaty Wołczyk („Margarita na sobotę"), Marka Jana Chodakiewicza („Cyfrowa onuca"), Pawła Lisickiego, Łukasza Warzechy, Tomasza Rowińskiego, Piotra Semki, Macieja Pieczyńskiego, Jacka Przybylskiego, Wojciecha Golonki, Kamili Baranowskiej i innych.
W tej ofercie dodatkowo:
Jacek Komuda
Obżartuchy i opilce. Przewodnik po stołach, garach i innych krainach Wielkiej I Rzeczypospolitej
Co myślisz, gdy słyszysz „kuchnia staropolska”? Wiadomo, karczma „U Sarmaty” na wakacjach w Borach Tucholskich. Bigos. Placek po zbójnicku. I te kluski, które babcia robiła w niedzielę. Tyle tylko, że to wszystko nie ma nic wspólnego z tym, jak jadali nasi przodkowie. A to, jak jadali, odzwierciedlało też to, jak żyli.
Wyrusz z Jackiem Komudą w fascynującą podróż. Kulinarną, geograficzną, historyczną. Posłuchaj o tym, jak wyglądało życie, poczuj, co płynęło w żyłach naszych przodków. Bo półmiski i garnki to tylko pretekst. To będzie podróż przez żołądek do...wiedzy.
OFERTA TYLKO DLA ZAMÓWIEŃ KRAJOWYCH. POTRZEBUJESZ OFERTY ZA GRANICĘ? NAPISZ – [email protected]