Półroczna subskrypcja tygodnika Do Rzeczy z prezentem 6 miesięcy
Jacek Komuda: „Obżartuchy i opilce”

Wraz z wybraniem subskrypcji cyfrowej + papierowej zyskacie Państwo dostęp do: wydań tygodnika „Do Rzeczy” (z możliwością pobrania ich na swoje urządzenie), dodatkowych artykułów naszych publicystów (m.in. Pawła Lisickiego, Rafała A. Ziemkiewicza, Łukasza Warzechy i wielu innych) oraz dostęp do programów „Polska Do Rzeczy” Pawła Lisickiego i Rafała A. Ziemkiewicza oraz „Antysystem” Pawła Lisickiego i Wojciecha Cejrowskiego.
W tej ofercie dodatkowo:
Jacek Komuda
Obżartuchy i opilce. Przewodnik po stołach, garach i innych krainach Wielkiej I Rzeczypospolitej
Co myślisz, gdy słyszysz „kuchnia staropolska”? Wiadomo, karczma „U Sarmaty” na wakacjach w Borach Tucholskich. Bigos. Placek po zbójnicku. I te kluski, które babcia robiła w niedzielę. Tyle tylko, że to wszystko nie ma nic wspólnego z tym, jak jadali nasi przodkowie. A to, jak jadali, odzwierciedlało też to, jak żyli.
Wyrusz z Jackiem Komudą w fascynującą podróż. Kulinarną, geograficzną, historyczną. Posłuchaj o tym, jak wyglądało życie, poczuj, co płynęło w żyłach naszych przodków. Bo półmiski i garnki to tylko pretekst. To będzie podróż przez żołądek do...wiedzy.
OFERTA TYLKO DLA ZAMÓWIEŃ KRAJOWYCH. POTRZEBUJESZ OFERTY ZA GRANICĘ? NAPISZ – [email protected]
- subskrypcję wersji drukowanej tygodnika + wersji cyfrowej z możliwością pobrania wydań Do Rzeczy w formatach: PDF, MOBI, EPUB , a także pełny dostęp do artykułów na dorzeczy.pl
- pełny dostęp na dorzeczy.pl do dodatkowych artykułów „Do Rzeczy+” pisanych przez naszych autorów (R. Ziemkiewicz, P. Lisicki, P. Semka, P. Gabryel, Ł. Warzecha, P. Zychowicz i inni) oraz do programu „Polska Do Rzeczy” P. Lisickiego i R. Ziemkiewicza
- wydania specjalne Do Rzeczy w formacie PDF