Zobacz szczegóły
Dziękujemy, że są Państwo z nami. W tej ofercie proponujemy Państwu cykl felietonów kulinarnych sióstr Anny Popek z d. Chruzik i Magdaleny M. Krupa z d. Chruzik o gotowaniu, publikowanych w tygodniku Do Rzeczy w latach 2022-2024.
Dzięki subskrypcji zyskacie Państwo dostęp do: wydań tygodnika „Do Rzeczy”, miesięcznika „Historia Do Rzeczy” (z możliwością pobrania ich na swoje urządzenie), dodatkowych artykułów naszych publicystów (m.in. Pawła Lisickiego, Rafała A. Ziemkiewicza, Łukasza Warzechy i wielu innych) oraz dostęp do programów „Polska Do Rzeczy” Pawła Lisickiego i Rafała A. Ziemkiewicza oraz „Antysystem” Pawła Lisickiego i Wojciecha Cejrowskiego.
Wybierając subskrypcję półroczną w tej ofercie, za każdy z 26 tygodni czytania zapłacicie Państwo niespełna 6,00 zł (cena wydania drukowanego w kiosku to 12,90 zł).
Subskrybując wspieracie Państwo naszą pracę oraz wolne i niezależne media. Dziękujemy!
W ofercie:
„Siostry gotują” części I–III. Najlepsze przepisy kulinarne z „Do Rzeczy” 2022–2024 r.
„Jedna z nas (Magdalena) jest stewardesą – przywozi ze świata pomysły na potrawy, ciekawe przepisy i przyprawy. Jest miłośniczką medycyny naturalnej i zdrowego odżywiania. To w połączeniu z jej dużą wiedzą dotyczącą wpływu żywienia na zdrowie sprawia, że jej kuchnia jest zdrowa, smaczna i bardzo różnorodna. Ma dużą rodzinę i przykłada wagę do tego, co podaje swoim bliskim.
Druga z nas (Anna) prowadzi inny tryb życia, nie wydaje aktualnie dużych przyjęć, ale ma kilka swoich popisowych dań. Pomimo wielu różnic mamy jeden wspólny mianownik: obie z siostrą uwielbiamy gotować. Kilka lat temu napisałyśmy razem książkę o gotowaniu i podróżach, którą zadedykowałyśmy rodzicom, opisałyśmy tam nasze podróże i najciekawsze przepisy, które są dla nas ważne”.